Yritys kriisissä?
Asiakkaat kadonneet?
Kohderyhmät karanteenissa?

Koronaviirus on ajanut yritykset täysin yllättäen erittäin haastavaan taloudelliseen tilanteeseen. Kaikki keinot on nyt syytä ottaa käyttöön liiketoiminnan pelastamiseksi! Vaikka vaikeat ajat ovat tässä ja nyt, on syytä suunnata katse myös koronakriisin jälkeiseen aikaan. Pidä yrityksesi hengissä, ihmisten mielessä ja sopeuta yrityksesi vastaamaan ajanmukaisia tarpeita. Ei vaivuta epätoivoon. Me autamme!

Ammattilaisia apunasi! Kartoitetaan, suunnitellaan ja toimitaan nopeasti.

Somemainontaa? Googlebannereita? Uutiskirjeitä? Verkkokauppa? Markkinatilanne on juuri nyt hyvin poikkeuksellinen, ihmiset pysyvät kodeissaan. Heidät pitää tavoittaa nyt verkossa. Nähdään uusia mahdollisuuksia. Katsotaan koronan yli ja tehdään toimia tulevaisuuden turvaamiseksi. Me kartoitamme mahdollisuutesi kanssasi ja ryhdymme toimeen. Nyt nopeus on valttia! Ota yhteyttä!

Hoidetaan lasku sitten myöhemmin. Nyt keskitytään ongelmien ratkomiseen!

Vaikka markkinointitoimilla on nyt kiire ja teemme mahdollisimman nopeasti parhaamme auttaaksemme yritystäsi, ei laskun maksulla ole niin kiire. Keskitytään nyt hoitamaan yhdessä tämä kriisi ja hoidetaan lasku, kun nämä tärkeämmät työt on hoidettu! Ota yhteyttä, niin kerromme tästäkin lisää!

mainostoimisto riima turku seinäjoki lapua

Turku

Postikatu 2, Kenno Lounge
20250 Turku
puh. 050 476 3301

Seinäjoki

Tehtaantie 37 A 3
60100 Seinäjoki
puh. 050 446 0030

Lapua

Lassilantie 12
62100 Lapua
puh. 050 446 0030

© 2020 all rights reserved Mainostoimisto Riima Oy

mainostoimisto riima turku seinäjoki lapua

Olemme yhteyksissä mahdollisimman pian.

Lähetä Whatsapp
Tarvitsetko apua?
Hei, miten voin auttaa? Ota yhteyttä tai laita viestiä!