Riima

Mainostoimisto Riiman avulla

Mainostoimisto Riima on nuori ja nälkäinen yritys

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta Mainostoimisto Riima koostuu kokeneista pitkän linjan osaajista. Toimistoillamme on hyvä, rento ja innosta työilmapiiri, jossa syntyvät luovat ideat ja oivallukset. Yrityksemme kulmakiviä ovat aitous, luovuus, luottamus, tekninen osaaminen, läpinäkyvyys ja jatkuva kouluttautuminen.

Asiakassuhteemme ovat aina perustuneet luottamukseen ja tekijöidemme toimialatuntemukseen. Nämä yhdistettynä luovaan, tehokkaaseen ja aitoon tekemiseen luovat pohjan parhaalle yhteistyölle.

Mainostoimisto Riima on perustettu vuonna 2016 ja se laajeni yrityskaupan myötä 2017. Toimialatuntemus vahvistui yrityskaupan myötä ja samalla myös resurssimme tuplaantuivat. Kesällä 2018 yritys laajeni myös Turkuun. Mainostoimisto Riiman palveluita tuotetaan tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla Lapulla, Seinäjoella ja Turussa. Yhteystietomme löydät täältä.

Haemme myös jatkuvasti harjoittelijoita ja uusia osaavia tekijöitä mukaan kehitykseen ja menestykseemme. Jätä hakemuksesi tästä ja me otamme sinuun yhteyttä.

Jokainen asiakassuhde hioo myös meitä paremmiksi!

Jokainen asiakas on meille yksilö ja on tärkeä syventyä asiakkaan liiketoimintaan ja tutustua nykyiseen markkinointiin. Tärkeintä on täyttää asiakkaan nimeämät tarpeet ja parhaassa tapauksessa löytää asiakkaalle uusia luovia keinoja tulla nähdyksi, tavoittaa uusia asiakkaita ja kasvattaa liikevaihtoa. Hoidamme työtämme yrittäjähenkisesti ja meille tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitamme menestymään!

Markkinoinnin palvelut

Palveluidemme tarjotin on laaja ja kasvaa ja kehittyy koko ajan. Joskus yksittäinenkin toimenpide tai tuote saa lähes ihmeitä aikaan, toisinaan ripaus sieltä ja toinen täältä on sopiva yhdistelmä täyttämään tavoitteet. Joskus taas tarvitaan laajempia kokonaisuuksia, kuten aloittavan yrityksen palvelut tai yrityksen ilmeen laajempi uudistaminen. Pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen tarpeita ja tavoitteita ja kokoamme niihin yksilölliset ratkaisut laajasta palvelutarjonnastamme.

PP-Tuote Design by RIIMA

Mainostoimisto Riima – työt ja referenssit

Asiakkaitamme ovat suomalaiset yritykset, joilla on liiketoimintaa Suomessa ja ulkomailla. Keskeistä näille yrityksille on menestyä yhdessä kanssamme osaamisemme avulla. Asiakassalkusta huolehtii aina oma asiakasvastaava.

Mainostoimisto Riiman ammattitaito ja palvelukokonaisuus mahdollistavat ottamaan asiakkaiksi hyvinkin erilaisilla toimialoilla toimivia yrityksiä. Toimintamme on läpinäkyvää ja käymme asiakkaan kanssa säännöllisesti läpi tuloksia ja tuomme uusia ideoita asiakkaille pyytämättä. Tutustu lisää asiakascaseihin täällä.

Blogi seuraa ja viestittää ajankohtaisista mainonnan ja markkinoinnin trendeistä

Keräämme säännöllisesti ajankohtaisia markkinoinnin trendejä ja uutisia Suomesta ja maailmalta blogiimme, jotta sinun ei tarvitse itse hakea niitä.

Tilaa uutiskirjeemme– säästät aikaa ja pysyt mukana markkinoinnin vauhdissa. Keräämme uutiskirjeeseemme kaikki kuukauden aikana julkaistut uutiset.

Mainostoimisto Riima on osa laajempaa yrityskokonaisuutta

Yrityksemme omistajat Juha Lemponen ja Pekka Antila ovat pitkänlinjan pohjalaisia yrittäjiä. He ovat mukana myös muissa yrityksissä, jotka osaltaan tukevat Mainostoimisto Riiman toimintoja.

Digimen Oy on backend palveluja tarjoava asiantuntijaorganisaatio. DL Data Oy tarjoaa kattavat IT-palvelut ja laitteet kaikenkokoisille yrityksille. Laitteiden ylläpito, asennukset ja huollot hoituvat kätevästi saman katon alta. Tehotec Oy on yritysten ja teollisuuslaitosten kumppani. Sen HitScan-tuote on koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantajärjestelmä.

Lähetä Whatsapp
Tarvitsetko apua?
Hei, miten voin auttaa? Ota yhteyttä tai laita viestiä!