Riima

Mainostoimisto Riiman avulla

Mainostoimisto Riima on nuori ja nälkäinen yritys

Mainostoimisto Riiman nuoresta iästä huolimatta olemme kokeneita pitkän linjan osaajia. Toimistollamme on hyvä, rento ja innostava työilmapiiri, joka tukee luovuuttamme ja tuottavuuttamme. Tutustu meihin täällä. Toimistomme arvoja ja kulmakiviä ovat aitous, luovuus, luottamus, tekninen osaaminen, läpinäkyvyys ja jatkuva kouluttautuminen.

Asiakassuhteemme ovat aina perustuneet luottamukseen ja tekijöiden toimialatuntemukseen sekä innovoivaan, luovaan, ideoivaan ja aitoon tekemiseen. Meille on tärkeää, että työt tunnetaan myös tekijöistään.

Haemme myös jatkuvasti harjoittelijoita ja uusia osaavia tekijöitä mukaan kehitykseen ja menestykseemme. Jätä hakemuksesi tästä ja me otamme sinuun yhteyttä.

Riima perustettiin vuonna 2016 ja se osti Mainostoimisto Jukka Kaminen Oy:n syyskuussa vuonna 2017. Toimialatuntemus vahvistui Mainostoimisto Jukka Kaminen Oy:n yritysoston myötä ja samalla myös resurssimme tuplaantuivat. Kesällä 2018 yritys laajeni myös Turkuun. Mainostoimisto Riiman palveluita tuotetaan tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla Lapulla, Seinäjoella ja Turussa.

Palvelukonseptimme on hioutunut yhteistyössä pitkien asiakassuhteiden kanssa

Tutustumme, syvennymme ja analysoimme asiakkaamme liiketoimintaa ja nykyistä markkinointia. Mietimme tiimissä ratkaisun ja teemme ehdotuksen, jonka tavoitteena on kohdata asiakkaan asettamat tavoitteet. Yhteistä kaikille töillemme on asetettujen tavoitteiden saavuttaminen, olivatpa tavoitteet sitten verkkokaupan ROI:n kasvattaminen, huomioarvon parantamien, kävijämäärä tai liikevaihdon kasvattaminen. Hoidamme jokaista asiakkuutta intohimoisesti omalla ammattiylpeydellä yrittäjäkeskeisesti. Meille on tärkeää tehdä asioita oikein, jotta asiakkaiden yritykset menestyvät. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti koulutuksen ja laatujärjestelmän avulla.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme

Palvelukokonaisuutemme on rakennettu siten, että se tukee mahdollisimman tehokkaasti pienten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa, mainontaa ja markkinointia. Tavoitteenamme on aina tehdä toimenpiteitä, jotka ovat mitattavissa yhdessä asetettujen tavoitteiden osalta.

PP-Tuote Design by RIIMA

Mainostoimisto Riima – työt ja referenssit

Asiakkaitamme ovat suomalaiset yritykset, joilla on liiketoimintaa Suomessa ja ulkomailla. Keskeistä näille yrityksille on menestyä yhdessä kanssamme osaamisemme avulla. Asiakassalkusta huolehtii aina oma asiakasvastaava.

Mainostoimisto Riiman ammattitaito ja palvelukokonaisuus mahdollistavat ottamaan asiakkaiksi hyvinkin erilaisilla toimialoilla toimivia yrityksiä. Toimintamme on läpinäkyvää ja käymme asiakkaan kanssa säännöllisesti läpi tuloksia ja tuomme uusia ideoita asiakkaille pyytämättä. Tutustu lisää asiakascaseihin täällä.

Blogi seuraa ja viestittää ajankohtaisista mainonnan ja markkinoinnin trendeistä

Keräämme säännöllisesti ajankohtaisia markkinoinnin trendejä ja uutisia Suomesta ja maailmalta blogiimme, jotta sinun ei tarvitse itse hakea niitä.

Tilaa uutiskirjeemme– säästät aikaa ja pysyt mukana markkinoinnin vauhdissa. Keräämme uutiskirjeeseemme kaikki kuukauden aikana julkaistut uutiset.

Mainostoimisto Riima on osa laajempaa yrityskokonaisuutta

Yrityksemme omistajat Juha Lemponen ja Pekka Antila ovat pitkänlinjan pohjalaisia yrittäjiä. He ovat mukana myös muissa yrityksissä, jotka osaltaan tukevat Mainostoimisto Riiman toimintoja.

Digimen Oy on backend palveluja tarjoava asiantuntijaorganisaatio. DL Data Oy tarjoaa kattavat IT-palvelut ja laitteet kaikenkokoisille yrityksille. Laitteiden ylläpito, asennukset ja huollot hoituvat kätevästi saman katon alta. Tehotec Oy on yritysten ja teollisuuslaitosten kumppani. Sen HitScan-tuote on koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantajärjestelmä.