Verkkokauppa

Mainostoimisto Riiman avulla

Woocommerce verkkokauppa

Miksi valita WooCommerce
verkkokauppa?

 • Helppo ja mukava käyttää
  • Ostopolku on asiakkaalle helppo ja selkeä
  • Räätälöity ja ammattimainen ulkoasu luo uskottavuutta asiakkaalle
 • Monipuolinen ja muokattava
  • Helppo päivittää valikoimaa itse
  • Voimme suunnitella sinulle juuri sen näköisen verkkokaupan kuin haluat
  • Kasvaa tarvittaessa yrityksesi mukana
  • Paljon mahdollisia lisäosia
 • Edullinen

Voit keskittyä tärkeimpään, eli omien palveluiden ja tuotteiden myyntiin!

Woocommercessa on huomioitu alustan luotettavuus, helppokäyttöisyys, maksuliikenne, logistiikka ja skaalautuvuus.
Huo­lel­li­nen suun­nit­te­lu no­peut­taa aina verk­ko­kau­pan ra­ken­ta­mis­ta.  Me au­tam­me yri­tys­tä­si suun­nit­te­le­maan tuo­te­ryh­mät sekä op­ti­moi­maan si­säl­lön ja os­to­ka­na­van.  Kaut­tam­me saat verk­ko­kaup­pa-alus­tan, joka sopii hyvin käyt­tä­määm­me WordPress-jul­kai­su­ja­lus­taan. WooCommercen yh­tey­teen saa lii­tet­tyä hel­pos­ti logistiikka- ja mak­su­palvelut.

Verkkosivut WordPress julkaisujärjestelmällä

Verkkokauppa alustamme on suunniteltu toimimaan viimeisintä Gutenberg sisällönhallintamuokkainta käyttäen. Gutenberg puolestaan hyödyntää verkkokauppaosaa jolla asiat tuodaan esille. Sivujen sisältöä on äärimmäisen helppo muokata.

WordPress Gutenberg

Olemme pitäneet alustan hyvin simppelinä WordPressin perus ominaisuuksia hyödyntäen, joka on järjestelmäarkkitehdin näkökulmasta paras valinta. Vähentämällä ylimääräistä koodia päästään parhaisiin suorituksiin tietoturvan, latausnopeuksien sekä näkyvyyden ja löydettävyyden osalta.

Verkkokauppa helposti pystyyn

Käytämme maailman suosituinta verkkokauppa-alustaa, jonka mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.  Muissa verkkokaupparatkaisuissa joudutaan tyytymään vendorlock tyyppiseen tilanteeseen, jossa alustaa ja kokonaisuutta on vaikea muokata brändin mukaiseksi. Woocommerce on ollut WordPress kehittäjän valinta jo pitkään. Woocommerce on julkaistu 2011.

Verkkosivuston ylläpito

WordPress on yksi maailman turvallisimmista sisällönhallintajärjestelmistä, jopa ehkä turvallisin. Kuitenkin verkkosivut tarvitsevat aina silloin tällöin ylläpitoa, sillä aina silloin tällöin tulee tietoturvapäivityksiä sekä hyviä uusia ominaisuuksia. Meiltä saat myös palveluna verkkosivuston ylläpidon. Verkkokaupan ylläpitäminen ja tarkkailu on myös hieman tärkeämpää, kun kyse on kuitenkin liiketoiminnasta.

WordPress tilausjärjestelmä

Woocommercen tilausjärjestelmä on ominaisuuksien puolesta yksi maailman kehittyneimmistä alustoista. On yleistä että jopa suuret yritykset aloittavat verkkoliiketoimintansa kehittämisen natiivi puhelinsovelluksin, mutta päätyy sitten päivityshitauden, kankeuden ja hinnan puolesta käyttämään WordPress verkkokauppaa – jonka voi sitten muuttaa sovellukseksi myöhemmin. Koska Woocommerce on tosi suosittu (+5M asennusta), on myös tilauskokemuksen ja ostoputken muokkaaminen verrattain helppoa. Suuri osa monen ajatuksista ei ole uusia, ja joku on monesti keksinyt juuri sellaisen ratkaisun aikaisemmin, jota voidaan hyödyntää verkkokaupan ominaisuuksien jatkamisessa.

Pyydä tarjous

Verkkokauppa

Täytä tiedot niin olemme teihin yhteyksissä

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaiset käyttöehdot.
Lähetä Whatsapp
Tarvitsetko apua?
Hei, miten voin auttaa? Ota yhteyttä tai laita viestiä!