Riima Consulting – Tuottavuuden asiantuntijat

Henkilöstöhallinnon projektiluontoinen yhteistyökumppani

Puuttuuko yrityksestänne keskeistä osaamista? Onko yksi tai useampi työntekijä ylikuormittunut työssään? Onko työn tehokkuudessa ongelmia? Onko tarvetta vähentää sairauspoissaoloja? Onko sattunut läheltä piti –tilanteita tai työtapaturmia? Tarvitsevatko esimiehet tukea henkilöstöasioiden hoitamisessa? Kaipaatteko tukea työsuhdelainsäädännön tulkitsemisessa? Onko tarvetta työvoiman uudelleenjärjestelylle tai vähentämiselle?

  • Rekrytointi ja perehdyttäminen
  • Koulutus ja osaamisen kehittäminen
  • Palkitseminen
  • Työsuhteen päättäminen ja YT-menettelyt

Oikea henkilö oikeisiin töihin

Tarjoamme yrityksellesi alan asiantuntijan käyttöösi sovituksi ajaksi. Riimalta löydät asiantuntijat projektinhallintaan, taloushallintoon, myyntiin ja markkinointiin, sekä tuotannon eri osa-alueiden johtamiseen. Tehtävänimikkeitä voivat olla esim markkinointipäällikkö, projektipäällikkö, talouspäällikkö, laatupäällikkö, tuotantopäällikkö, hankintapäällikkö jne.

Vahva kokemus ja yhteistyöverkosto

Yritystoiminnan kehittämisen voi tehdä nopeasti ja tehokkaasti oikeiden osaajien avulla. Riiman ammattilaiset läpikäyvät yrityksesi toiminnan ja tunnistavat kehitysmahdollisuudet nopeasti.

Autamme hankehakemusten tekemisessä, sekä hankeprojektien läpiviennissä ja johtamisessa. Käytössäsi on myös laaja yhteistyöverkostomme, joka nopeuttaa uusien asiakaskontaktien hankkimisessa tai liiketoiminnan laajentamisessa.