Rekry

Mainostoimisto Riiman avulla

Haemme harjoittelijoita ja ammattilaisia

Pitkät asiakassuhteemme ovat aina perustuneet ammattitaitoisen henkilökunnan ja asiakkaan väliseen luottamukseen. Teemme työtämme intohimoisesti ja asiakkaan menestyminen on liiketoimintamme ydin. Rekrytoimme lähes koko ajan uusia harjoittelijoita ja alan ammattilaisia. Rekrytointiprosessi on suoraviivainen kuten meidän toimintamallimmekin. Jätä avoin hakemus ja me olemme sinuun yhteydessä. 

WordPress-kehittäjä Turkuun

2019

TYÖPAIKKAKUVAUS

 

Etsimme kokenutta WordPress-kehittäjää, jolle WP:n koodaaminen tulee kuin itsestään. Sinulta löytyy kyky tuottaa korkealaatuisia ratkaisuja jotka synnyttävät asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä responsiivisia ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja WordPressiä hyödyntäen. WordPress taipuu tahtoosi ja osaamista löytyy niin, että pystyt tuottamaan sivustoja olematta riippuvainen liitännäisistä.

Hakumme kohdistuu siis ensi sijassa kokeneempaan web-kehittäjään, jolla on kyky ja valmius ottaa WP-kehittämisen ruori, kehittää talon sisäisiä käytäntöjä WordPressillä koodaamiseen liittyen. Sinulla on luonnetta ottaa vastuullinen rooli pääkehittäjänä oli kyseessä pieni tai suuri projekti.

Hakemamme osaaja

Osaat toimia osana tiimiä, mikä tarkoittaa niin tiedon jakamista kuin vastaanottamista kollegoilta, yhteistyökykyä suunnittelijoiden kanssa ja tietenkin luoda helposti ylläpidettävää koodia. Et linnoittaudu pöytäsi taakse vaan olet valmis tarvittaessa kommunikoimaan työhön liittyvistä asioista myös asiakkaalle ja tahtotilasi on aina ratkaista asiakkaan tarve ja mahdolliset ongelmat.

Osaamisprofiilisi

Sinulla on kokemusta WP:n integroimisesta ulkoisiin järjestelmiin ja API ei ole sinulle vieras. Olet tehnyt aktiivisesti työtä WordPressillä jo pidemmän aikaa ja pystyt näyttämään työstäsi hyviä referenssejä. Luonnollisesti osaamisprofiiliisi kuuluu WordPress, PHP, HTML5, CSS, JavaScript ja WooCommercekaan ei ole sinulle vieras. Arvostamme näiden lisäksi kokemusta käytettävyydestä, responsiivisuudesta ja mukavia bonuksia ovat myös esim. React, Angular jne.

Miksi Riimalle?

Hyvää yritetähän, mutta Riimaa pakkaa tulemahan. Tahtotilamme on kultivoida osaamista, joka luotsaa yritystämme vuosiksi eteenpäin ja etsimme henkilöä jolla on halua ja paloa ottaa vastuu toimia vastuullisena vaikuttajana uudessa suunnassa. Saat tontin, jonka voit rakentaa itsesi näköiseksi ja siten vaikuttaa vahvasti tekemisen luonteeseen. WP-tiimin kasvaessa myös sinä kasvat luonnollisesti tämän tiimin vetäjäksi. Kollegasi Riimalla ovat osaajia mainonnan ja markkinoinnin alalta ja osaamistasi arvostetaan varmasti.

Toimipaikkasi on Turussa, mutta sinulla on luonnollisesti myös etätyövapaus, sekä mahdollisuus valita itse työaikasi. Saat itse valita työtehtävässä onnistumiseen tarvittavat työvälineet. Toimita hakemuksesi ja CV:si 21.7.2019 Mennessä palkkatoivomuksineen osoitteeseen maarit.kakko@riima.fi

 

Avoin työhakemus

Täytä tiedot niin olemme teihin yhteyksissä

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaiset käyttöehdot. CV suurin mahdollinen tiedosto 5mb.