Rekry

Mainostoimisto Riiman avulla

Haemme harjoittelijoita ja ammattilaisia

Pitkät asiakassuhteemme ovat aina perustuneet ammattitaitoisen henkilökunnan ja asiakkaan väliseen luottamukseen. Teemme työtämme intohimoisesti ja asiakkaan menestyminen on liiketoimintamme ydin. Rekrytoimme lähes koko ajan uusia harjoittelijoita ja alan ammattilaisia. Rekrytointiprosessi on suoraviivainen kuten meidän toimintamallimmekin. Jätä avoin hakemus ja me olemme sinuun yhteydessä. 

Avoin työpaikka: Web-kehittäjä

 

Mainostoimista Riima on kasvuhakuinen ja -kykyinen markkinointiviestinnän monitaituri. Yrityksemme on vielä nuori, mutta henkilöstömme koostuu pitkän linjan ammattilaisista.

Etsimme tiimiimme kokenutta web-kehittäjää!

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulta löytyy kyky tuottaa korkealaatuisia ratkaisuja, jotka synnyttävät asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä, moderneja ja helppokäyttöisiä sivustoja.

Haemme ensisijaisesti kokenutta kehittäjää, jolla on taito ja valmius ottaa vastuu web-kehityksestä yrityksessämme sekä kehittää talon sisäisiä käytäntöjä projektien läpivienteihin liittyen.

Sinulta löytyy vankkaa osaamista ja näyttöä WordPress-sivustojen kehittämisestä. Hallitset suvereenisti HTML-, CSS-, PHP- ja JavaScript -teknologiat. Olet toteuttanut WooCommerce-verkkokauppoja sekä integrointeja ulkoisiin järjestelmiin. Arvostamme myös osaamista hakukoneoptimoinnista, käytettävyydestä ja saavutettavuudesta. Mukavia bonuksia on myös esim. Vue.js, React, MySQL.

Osaat toimia osana tiimiä, mutta kykenet myös tarvittaessa itsenäisiin ratkaisuihin, tavoitteena aina paras lopputulos asiakkaalle. Hallitset Adoben ohjelmistot sillä tasolla, että kykenet toteuttamaan sivuston ilmeen/teeman itsenäisesti graafisen suunnittelijan mallin perusteella. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja sujuvaa sisäistä ja ulkoista kommunikointia.

Miksi Mainostoimisto Riima?

Haluamme tarjota vakituisen ja vastuullisen tontin osaavalle web-kehittäjälle. Saat käyttöösi parhaat työvälineet, osaavat ja mukavat kollegat sekä työpisteen Seinäjoen toimistollamme. Riimalaisena Sinulla on myös täysi etätyövapaus ja työaikasi on joustava. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja osaamista vastaavan, kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä:
Tomi Kauhajärvi / Asiakkuuspäällikkö
tomi.kauhajarvi@riima.fi / 050 349 5957

Toimita hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.9.2020 mennessä osoitteeseen juha.lemponen@riima.fi

 
 

Avoin työhakemus

Täytä tiedot niin olemme teihin yhteyksissä

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaiset käyttöehdot. CV suurin mahdollinen tiedosto 5mb.
Lähetä Whatsapp
Tarvitsetko apua?
Hei, miten voin auttaa? Ota yhteyttä tai laita viestiä!