Digimarkkinointi

Mainostoimisto Riiman avulla

Digimarkkinoinnin strategialla menestyt

Huolellisesti suunniteltu digimarkkinointi varmistaa yrityksen menestymisen verkossa. Hyvin suunnitellut ja toteutetut verkkosivut eivät yksin tee yritystä autuaaksi, jos verkkosivut eivät löydy hakukoneissa ja eivät ole teknisesti oikein toteutetut. Hyvällä digimarkkinointistrategialla homma onnistuu. Me autamme yritystäsi luomaan digistrategian, joka tukee menestystäsi kaikissa digitaalisissa kanavissa.

Kattava digistrategia koostuu tavoitteista ja mittaristosta

Jo verkkosivujen suunnittelussa ja mainonnassa on hyvä selvittää mitä tavoitteita niille asetetaan ja miten ne saavutetaan. Tavoitteiden tulee olla mitattavia, jotta sivustoa ja mainontaa voidaan kehittää oikeaan suuntaan. Kun tiedämme ketkä ovat kohderyhmäämme, voimme lähteä tavoittelemaan heitä juuri heille kohdistetuilla viesteillä, oikeissa kanavissa ja oikeaan aikaan.

Sisältö ratkaisee

Kuluttajien käyttäytyminen muuttuu jatkuvasti, ja yritykset joutuvat miettimään koko ajan, miten tavoittaa asiakkaat. Kuluttajat hakevat valtavasti tietoa ostopäätöksen tueksi. Sivusto, joka pystyy tarjoamaan kattavan sisällön, kasvattaa mahdollisuuksiaan tavoittaa uusia asiakkaita sekä palvella nykyisiä asiakkaita paremmin. Meiltä saat huolella suunnitellun sisältöstrategian. Sisällöntuotantopalvelumme kautta saat valmiiksi kirjoitetut ja optimoidut tekstit sivuillesi.

Hakukoneoptimointia johdetaan hyvällä SEO-suunnitelmalla

Verkkosivujen kehittäminen on jatkuvaa työtä niiden näkyvyyden ja löydettävyyden parantamiseksi luonnollisissa hakutuloksissa. Keskeistä on kehittää sisältöä kohderyhmää kiinnostavaksi ja optimoida sitä hakukonetta varten (SEO = Search Engine Optimization). Siten saamme kasvatettua kävijämäärää ja sitä kautta myös enemmän ostavia asiakkaita.

Hakukonemainonta on kustannustehokas tapa saavuttaa asiakkaat

Hakukonemainonnalla (SEM = Search Engine Marketing) tavoitat tehokkaasti ne asiakkaat, jotka hakevat juuri sinun yrityksesi tarjoamia palveluita. Kauttamme saat kattavat Google Ads -mainospalvelut. Raportoimme tuloksista analyyttisella otteella. Tällä tavoin yrityksen liiketoimintaa voidaan kehittää nopeastikin.

Avainsana-analyysilla selvität toimialasi keskeisen sanaston

Teettämällä meillä hakusanakartoituksen tai avainsana-analyysin, kartoitamme ne sanat tai sanaparit, joiden avulla yrityksesi palveluita tai sivustoa todennäköisesti haetaan. Huolellisella avainsantutkimuksella varmistat ja parannat hakukonenäkyvyyttä ja varmistat, että klikit maksetuista mainoksista päätyvät oikeille sivuille.

Google Adsin tarjoama avainsanatyökalu (Keyword Planner) auttaa löytämään oikeat hakusanat.

Lähetä Whatsapp
Tarvitsetko apua?
Hei, miten voin auttaa? Ota yhteyttä tai laita viestiä!