Riima on kasvava yritys, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan menestymään. Riima tarjoaa asiantuntijapalveluita mainonnan ja markkinoinnin kehittämiseen sekä teollisen internetin ja henkilöstöjohtamisen räätälöityjä ratkaisuja. Henkilöstöllämme on kokemuksen kautta rakentunut laaja verkosto mm. teollisuusyrityksissä.

Kaipaatko uusia haasteita urallasi? Haluatko olla mukana rakentamassa yrityksen kannattavaa kasvua oman asiantuntemuksesi kautta? Kysynnän kasvaessa haemme joukkoomme

Asiakkuuspäällikköä Pohjanmaan alueelle

Monipuolisessa tehtävässä kehität aktiivisesti Riiman uusasiakashankintaa ja löydät kokonaisvaltaiset markkinoinnin ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Osallistut verkkosivujen ja verkkokauppa-alustojen toteutukseen ja hoidat asiakasprojektit menestyksekkäästi maaliin.

Meitä Riimassa työskenteleviä asiantuntijoita kuvaavat sanat: energinen, ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen. Yrittäjämäinen asenne on menestyksemme avain. Mikäli koet nämä arvot omiksesi, tule rakentamaan Riiman tulevaisuutta kanssamme!

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla:

  • halu kehittyä luovan alan huippuosaajaksi
  • kyky vastata asiakkaiden odotuksiin ja jopa ylittää ne
  • hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
  • tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia
  • kaupallisen ja/tai mainonnan ja visuaalisen suunnittelun koulutus
  • hyvät tietotekniset valmiudet

Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen tiiminvetotehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvuhakuisessa yrityksessä, jossa suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Yhdessä tekemällä vaikutamme siihen, miltä Riima näyttää tulevaisuudessa.

Asiakkuuspäällikön rooli on uusi organisaatiossamme ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2017, osoitteeseen juha.lemponen@riima.fi otsikolla ”Asiakkuuspäällikkö”. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.