Asiakascase

Mainostoimisto Riiman avulla

PP-Tuote Oy

PP-Tuote Oy:n kanssa tekemämme tuorein yhteistyö on Metalliset julkisivut -malliston lanseeraus. Pääsimme sisään asiakkaan mallinkehitysvaiheeseen heti projektin alkuvaiheessa. Perehdyttyämme markkinatilanteeseen, kohderyhmään ja kilpailijoihin oli hyvä jatkaa markkinoinnin suunnitteluun ja toimivien ratkaisujen valintaan:
PP-Tuote Oy osallistui FinnBuild-messuille suunnittelemallamme messuilmeellä ja tuotekatalogilla sekä kohderyhmän tavoittaneella suoramarkkinoinnilla. Menestykseksi nousseella osastolla käyneiden messuvieraiden nähtävillä oli PP-Tuote Oy:n metallisten julkisivujen koko kirjo. Osaston kruunasi PP-Tuote Oy:n reikälevyistä valmistettu suurvalaisin.

 

Lisätietoa ja linkki katalogiin löytyy osoitteesta https://pp-tuote.fi/metalliset-julkisivut.

PP-Tuote Oy:n kanssa tekemämme yhteistyö on sisältänyt myös verkkosivuston ja verkkokaupan suunnittelun ja toteutuksen sekä markkinointimateriaalien toteutuksia kasvaville tuoteryhmille kuten Spark Ergonomics -sairaalatuotteet ja Smart-mobiilipisteet.

Koska hulluimpienkin ideoiden kokeilu kuuluu PP-Tuote Oy:n perusarkeen – jonne mekin olemme päässeet mukaan ideoimaan – on PP-Tuote Oy ehdottomasti virkistävä arvokumppanuus!
– Riima-tiimi

Lähetä Whatsapp
Tarvitsetko apua?
Hei, miten voin auttaa? Ota yhteyttä tai laita viestiä!