MARKKINOINTIVIESTINNÄN
ARVOKUMPPANI

Vahvan ja pitkän kokemuksen yrityselämässä omaavat tuottavuuden asiantuntijat ovat käytössäsi liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.

TAPAMME TOIMIA

Kumppanukset DESIGN, DIGITAL JA SOFTWARE kohtaavat kaikissa ratkaisuissamme yli mediarajojen printistä digiin. Rakennamme sinun liiketoimintaasi suoraviivaisesti ja kustannustehokkaasti, ilman turhia välikäsiä, suurta organisaatiota ja byrokratiaa.

Panostamme ideointiin ja luovaan suunnitteluun. Niiden avulla palvelusi tai tuotteesi vahvuudet tuodaan esiin ja ne erottuvat joukosta.

Kaikki mainosmateriaalit tehdään tänä päivänä digitaaliseen muotoon. Toteutamme ne laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ajanmukaisilla ohjelmilla ja sinulle suunniteltuja mediaratkaisuja hyödyntäen.

Verkkosivuston ja kaupan lisäksi vahvistamme digimarkkioinnin myötä asiakaskohtaamisia. Analytiikan, kävijäprofiloinnin ja markkinointiautomaation keinoin pureudumme syvemmälle liiketoimintaasi.

Työvälineinä hyödynnämme mm. kehittämiämme markkinoinnin ja myynnin digitaalisia analysointipalveluita, joilla kohdennamme markkinoinnin oikeaan segmenttiin ja saamme turhat markkinointieurot karisemaan.

RIIMA JA MAINOSKAMINEN YHTEEN

Toimialatuntemuksemme vahvistui Mainostoimisto Jukka Kaminen Oy:n omistusmuutosten myötä. Henkilöstömäärämme ja resurssimme tuplaantuivat ja palvelemme asiakkaitamme nyt sekä Seinäjoella että Lapualla.